Kategorije
Iz programa

Regionalna zvijezda Željko Joksimović u subotu stiže u Mostar

Da je jedan od najpopularnijih izvođača u regiji, dokazao je i u nedjelju, napunivši zagrebački Lisinski. Jednako dobar koncert očekuje i u Hercegovini, na koji je i sam pozvao svoje obožavatelje.

https://www.facebook.com/video.php?v=10152904020738236&set=vb.8577883235&type=2&theater

Glazbeni spektakl  pod generalnim sponzorstvom HT Eroneta započet će u 20 sati u sportskoj dvorani Pecara na Širokom Brijegu, koja će svoja vrata posjetiteljima otvoriti već u 18. 30, kako bi se izbjegle gužve na ulazima.

Ulaznice po pretprodajnim cijenama – 15 KM i 20 KM vrijedit će sve do dana koncerta, kada će biti skuplje. Na ovlaštenim prodajnim mjestima ih neće biti moguće kupiti samo na blagdan Božića. Stoga požurite na info pult Mepas Malla i Forest lounge bar (Mostar), Kavanu kod Duje (Široki Brijeg), Grand caffe (Posušje), Caramel caffe bar (Park & Shop, Tromeđa), a u sustavu kupikartu.ba je moguća i online kupnja.

Željko Joksimović sa svojim 20 – članim timom u Hercegovinu stiže na dan koncerta u subotu, gdje će odsjesti u ekskluzivnom hotelu Mepas. U konferencijskoj dvorani “Queen” zakazana je i press konferencija koja će se održati  s početkom u 15 sati.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.