Kategorije
Iz programa

Koncertni spektakli Željka Joksimovića u Zagrebu i Širokom Brijegu

Željko Joksimović nastupit će dva dana zaredom u Lisinskom (21. i 22. prosinca) i upravo pred zagrebačkom publikom prvi put će predstaviti svoj novi projekt “Balkan bazar”, nastao u njegovoj produkcijskoj kući MINACORD. Nakon hrvatske metropole u nastupu jednog od najtraženijih glazbenika regije uživat će i Hercegovci. Dobitnik brojnih glazbenih nagrada i autor nekih od najvećih hitova nastupit će u najljepšoj dvorani u Hercegovini – na Pecari u Širokom Brijegu u subotu, 27. prosinca s početkom u 20 sati.

Uspjeh na “Eurosongu” dao je poseban pečat njegovom glazbenom opusu i pjesmama koje nastaju nakon 2004. godine, o čemu govore i rezultati koje postiže u narednim godinama. Jednu od uspješnih suradnji Joksimović je ostvario i s austrijskom pjevačicom Tamee Harrison na pjesmi “I live my life for you” . Zabilježila je veliki uspjeh širom Europe, a izdavačka kuća Warner uvrstila ju je u kompilaciju na kojoj se, pored spomenutog dueta, nalaze i pjesme Robbie Williamsa, grupe ABBA i drugih.

Prvi kontigent ulaznica po najnižim cijenama rasprodan je mjesec dana prije koncerta. Na prodajnim mjestima već su dostupne nove ulaznice po cijenama od 15 KM za parter i 20 KM za tribine. Ovlaštena prodajna mjesta su info pult Mepas Malla i Forest lounge bar (Mostar), Cosmopolitan caffe bar (Široki Brijeg), Grand caffe (Posušje), Caramel caffe bar (Park &Shop, Tromeđa) te u sustavu kupikartu.ba, gdje je moguća i online kupovina. Generalni sponzor koncerta je HT Eronet.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.