Kategorije
Iz programa

Ulaznice još uvijek po pretprodajnim cijenama za Brucošijadu 2014.

„ Izuzetno se radujem ponovnom dolasku u Mostar. Iako sam već govorila mnogo puta, opet ću ponoviti, moje prvo live izvođenje „Bižuterije“, pjesme koja je promijenila puno toga u mom životu, bilo je upravo u vašem gradu, što je i razlog više moje emotivne vezanosti za Mostar“, otkrila je Jelena Rozga povodom svog nastupa na „Brucošijadi 2014“  koja će se održati u četvrtak u dvorani na Bijelom Brijegu u Mostaru. Kraljica hrvatske estrade najavila je ludu zabavu, puno lijepih pjesama i plesa. Da je miljenica publike, pokazuje i veliki interes za njezin koncert u Mostaru, ne samo brucoša i starijih studenata, nego i brojnih drugih fanova. Organizatori su za one najvjernije u pretprodaju pustili ograničen broj ulaznica po nižim, pretprodajnim cijenama – 8 KM za studente i 10 KM za sve ostale, koje se mogu kupiti na info pultu Mepas Malla, Forest lounge baru u Orci te u uredu Studentskog zbora od 9 do 14 sati.

Zagrijavanje za tradicionalnu brucošku večer povjereno je odličnom domaćem bendu Sinergiji, koji će započeti sa svirkom već u 20 sati. „Nikako nemojte propustiti njihov nastup, ali ni priliku da sudjelujete u izvlačenju bogate tombole u kojoj će sudjelovati svi posjetitelji s ulaznicama, koji u dvoranu uđu do 22 sata. Bit će tu zanimljivih nagrada – od tableta do slatkih paketa, a sponzori tombole su HT Eronet, Mepas, Mepas Mall i Pink Panter“, otkrio je Vedran Biokšić, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Brucošijadu su podržali HT Eronet, Ožujsko, Turistička zajednica HNŽ – a, Džajić commerce, Namex, Hotel Bristol, Delta security, Studentski centar Mostar, a medijski – Media Res, bljesak.info, pogled.ba, jabuka.tv, Radio Plus, Mostarska panorama, Običan radio i Dnevni list.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.