Monthly Archives: studeni 2015

Posuški srednjoškolci uredili drugu po redu emisiju “Opravdani sat”

ivan alksdjalčsjdalksjdalskjdaljsdl

Dragi naši slušatelji, posuški srednjoškolci dali su sve od sebe i ovaj tjedan za Vas pripremili novu emisiju “Opravdani sat”. Naši srednjoškolci novinari i voditelji Vam donose najnovije vijesti iz škole. Emisiju možete preslušati ovdje.

Emisija “Smiješna strana povijesti”

pere slika1231312313123123

Dragi naši, srijeda je, vrijeme za novu emisiju Smijesna strana povijesti koju uređuje i vodi profesor povijesti i zemljopisa Petar Bešlić. Nadamo se da ce Vam i ova emisija biti poučna i zanimljiva. Ovdje je možete preslušati. 

Haidar Diab: Rat protiv terorizma nije bio iskren

hasan_haidar_diab 2222

O terorizmu, njegovim uzrocima i posljedicama, migrantskom valu s Bliskog istoka, kao i o teroristima infiltriranim među izbjeglice o čemu je naš gost prvi javno progovorio još u kolovozu, u Informativnom razgovoru Velimir Begić ispitivao je novinara Večernjeg lista, ratnog reportera i analitičara Hassana Haidara Diaba. Njihov razgovr poslušajte ovdje.

Drugi Opravdani sat posuških srednjoškolaca

slika p'reoibracena snekjakakjva

Naši vrijedni srednjoškolci realizirali su i svoju drugu emisiju Opravdani sat u programu Radio Plusa. Ako niste bili uz njih u četvrtak u 20:30, poslušajte ih sada i provjerite jesu li opravdali sat? Što se nas tiče, jesu! Poslušajte.

Emisija “Smiješna strana povijesti”

pero slika 213123123123131231231231

Cijenjeni slušatelji, i ove srijede Vam donosimo novo izdanje emisije “Smiješna strana povijesti” koju uređuje i vodi profesor povijesti i zemljopisa Petar Bešlić. Nadamo se da ćete uživati i u šestoj emisiji koju možete ovdje poslušati.

Posuški srednjoškolci opravdali sat – uredili novu emisiju na radiju Plus

nestzo nesto pikseli

‘Opravdani sat’ nova je emisija za mlade na radiju Plus. Posuški srednjoškolci u ulozi voditelja i novinara za svoje vršnjake pripremaju vijesti iz škole, svakog četvrtka u 20:30 sati. Poslušajte prvu emisiju – samo iz programa radija Plus.

Božo Skoko: Očekuju nas tijesni i neizvjesni izbori

bozo_skoko

Predizbornu kampanju i parlamentarne izbore u Republici Hrvatskoj za Radio Plus u Informativnom razgovoru s Velimirom Begićem analizirao je profesor na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, politički analitičar i PR stručnjak dr. sc. Božo Skoko, a razgovor možete preslušati ovdje.

Emisija “Smiješna strana povijesti”

pere slika

Poštovani slušatelji, kao što i sami znate, srijeda je vrijeme za još jedno izdanje emisije “Smiješna strana povijesti” našeg kolege, profesora povijesti i zemljopisa Petra Bešlića. Emisiju možete preslušati ovdje. 

Ante Jukić kandidat za Hrvatski sabor

ante ju9kic slika

U aktualnom prijepodnevu Radio Plusa gostovao je kandidat HSS-a za Hrvatski sabor na listi domoljubne koalicije u XI. Izbornoj jedinici Ante Jukić. S njim je razgovarao Velimir Begić, a cijeli razgovor možete poslušati ovdje.