Monthly Archives: listopad 2015

Emisija “Smiješna strana povijesti”

petar

Dragi naši slušatelji, naš kolega, profesor povijesti i zemljopisa Petar Bešlić, vas nije zaboravio. Pripremio je za vas četvrtu emisiju pod nazivom “Smiješna strana povijesti”. Nadamo se da ćete uživati u novoj emisiji. Poslušajte.

Sve što želite znati o smilju saznajte od Martina Solde

smilje-soldo-071615

Sve što želite znati o smilju, a nemate koga pitati, saznajte ovdje. U Informativnom razgovoru Radio Plusa Velimir Begić pitao je Martina Soldu o svemu što je vezano za ovo ljekovite bilje. Sadnja, proizvodnja, prodaja, otkup, tržište, moguća zarada, način obrađivanja, davanja državi, destilerija u Posušju, mogućnosti za sadnju lavande… O svemu tome govorio je mladi uzgajivač smilja Martin Soldo, a razgovor poslušajte ovdje.

Emisija “Smiješna strana povijesti”

petar

Dragi slušatelji, i ovaj vas tjedan želimo obradovati novom epizodom emisije “Smiješna strana povijesti” koju vodi i uređuje profesor povijesti i  zemljopisa Petar Bešlić. Emisiju poslušajte ovdje.

Sajam Srednje strukovne škole Posušje

srednja strukovna skola posuseje

U srijedu Srednja strukovna škola Posušje organizira Dane kruha i Sajam škole koji su humanitarnog karaktera. Svi ste dobrodošli sutra u 12 sati na Trg hrvatskih branitelja u Posušju, a tim povodom u programu Radio Plusa gostovala je profesorica Gabrijela Bešlić, predsjednica Vijeća roditelja Vesna Tandara, te učenici Julija Begić, Katja Čutura i Ivan Miličević. Poslušajte razgovor.

Emisija “Smiješna strana povijesti”

petar

Poštovani slušatelji, donosimo vam i drugu emisiju profesora povijesti i zemljopisa Petra Bešlića “Smiješna strana povijesti”. Emisiju možete poslušati ovdje.

Budi se kazališna umjetnost u Hercegovini

velci2

U intervju tjedna na Radio Plusu gostovao je glumac HNK Mostar Velimir Njirić Pšeničnik, koji je govorio o predstavi koju će u srijedu izvesti u Posušju, te o drugim aktualnostima iz glumačkog svijeta. Poslušajte razgovor.

Emisija “Smiješna strana povijesti”

petar

U programu Radio Plusa svake srijede od 12:30 možete pratiti našu novu emisiju “Smiješna strana povijesti” koju uređuje i vodi Petar Bešlić, profesor povijesti i zemljopisa. Emisiju možete preslušati ovdje.