Monthly Archives: listopad 2014

Ulaznice još uvijek po pretprodajnim cijenama za Brucošijadu 2014.

rozga1

„ Izuzetno se radujem ponovnom dolasku u Mostar. Iako sam već govorila mnogo puta, opet ću ponoviti, moje prvo live izvođenje „Bižuterije“, pjesme koja je promijenila puno toga u mom životu, bilo je upravo u vašem gradu, što je i razlog više moje emotivne vezanosti za Mostar“, otkrila je Jelena Rozga povodom svog nastupa na „Brucošijadi 2014“  koja će se održati u četvrtak u dvorani na Bijelom Brijegu u Mostaru. Kraljica hrvatske estrade najavila je ludu zabavu, puno lijepih pjesama i plesa. Da je miljenica publike, pokazuje i veliki interes za njezin koncert u Mostaru, ne samo brucoša i starijih studenata, nego i brojnih drugih fanova. Organizatori su za one najvjernije u pretprodaju pustili ograničen broj ulaznica po nižim, pretprodajnim cijenama – 8 KM za studente i 10 KM za sve ostale, koje se mogu kupiti na info pultu Mepas Malla, Forest lounge baru u Orci te u uredu Studentskog zbora od 9 do 14 sati.

Zagrijavanje za tradicionalnu brucošku večer povjereno je odličnom domaćem bendu Sinergiji, koji će započeti sa svirkom već u 20 sati. „Nikako nemojte propustiti njihov nastup, ali ni priliku da sudjelujete u izvlačenju bogate tombole u kojoj će sudjelovati svi posjetitelji s ulaznicama, koji u dvoranu uđu do 22 sata. Bit će tu zanimljivih nagrada – od tableta do slatkih paketa, a sponzori tombole su HT Eronet, Mepas, Mepas Mall i Pink Panter“, otkrio je Vedran Biokšić, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Brucošijadu su podržali HT Eronet, Ožujsko, Turistička zajednica HNŽ – a, Džajić commerce, Namex, Hotel Bristol, Delta security, Studentski centar Mostar, a medijski – Media Res, bljesak.info, pogled.ba, jabuka.tv, Radio Plus, Mostarska panorama, Običan radio i Dnevni list.

 

Marina Radoš nakon Mikija

marina rados radio plus

Što radi, kakvog je raspoloženja, hoće li ponovno pisati poeziju ili, bolje rečeno, piše li je (iako je rekla da više nikad neće), kako napreduje diplomski rad o temi “Tamna strana nogometa”, hoće li Miki imati svoj nastavak, kako su Duvnjaci reagirali na Mikija, a kako Mostarci, gdje se sve čita njezin prvijenac, što je ljuti, što pogađa, zašto više ne želi organizirati promocije svojih knjiga, saznajte, pored ostalog, u još jednom Razgovoru ugodnom, još jednom s Marinom Radoš.

Jelena Rozga za Radio Plus najavila Brucošijadu 2014.

rozga1

Poslušajte telefonski razgovor s Jelenom u trajanju od desetak minuta. Radio Plus je medijski pokrovitelj Brucošijade 2014.

Slaven Raguž za Radio Plus: Pokrenuli smo pravni postupak zbog krađe glasova u ZHŽ – u

SLAVEN RAGUŽ RADIO PLUS

Predsjednik Hrvatske republikanske stranke u emisiji Potpuno izravno Radio Plusa kazao je kako ova stranka ima saznanja o krađi glasova u Zapadnohercegovačkoj županiji na, u nedjelju, 12. listopada, održanim općim izborima u BiH i da su u Stranci iz tog razloga odlučili pokrenuti pravni postupak. Razlog za ovakav potez je i taj što Republikancima nedostaje 20 glasova za osvajanje jednog mandata u Skupštini ZHŽ – a, a prema spomenutim saznanjima, ukradeno im je oko 300 glasova. Podsjećamo, najmlađa stranka s hrvatskim predznakom u BiH na proteklim općim izborima natjecala se samo u našoj, Zapadnohercegovačkoj i u susjednoj, Hercegovačko – neretvanskoj županiji.