Monthly Archives: kolovoz 2014

Održana svečana sjednica Općinskog vijeća općine Posušje povodom Dana općine

DAN OPĆINE 2014.

U ponedjeljak, 11. kolovoza u Posušju je održana svečana sjednica Općinskog vijeća općine Posušje povodom Dana općine i zaštitnice Župe, Velike Gospe. Sa svečane sjednice donosimo  prilog koji obuhvaća obraćanje predsjednika Općinskog vijeća općine Posušje Ivana Lončara, načelnika općine Posušje Branka Bage, predsjednika HDZ – a BiH dr. Dragana Čovića i predsjednika Kluba utemeljitelja HDZ – a RH Milana Kovača.

Slavni virtuozi 2Cellos u četvrtak stižu u Mostar

2cella nova

Zašto je za 2Cellosima poludio cijeli svijet, doznajte u četvrtak na ljetnoj pozornici Kantarevca u Mostaru.

Spektakl virtuoza svjetskog glasa pod pokroviteljstvom BH Telecoma započet će u 21 sat laganim izvedbama, a nastaviti dinamičnim obradama svjetski poznatih rock uspješnica, kojima su i osvojili publiku širom svijeta.

Ulaznice po cijenama 25 KM te VIP 35 i 45 KM još uvijek se mogu kupiti isključivo na ovlaštenim prodajnim mjestima: u Mostaru – na info pultu Mepas Malla te u Forestu u Orci, u Međugorju – u Caramel baru i online preko kupikartu.ba

U organizaciji agencije PRimera ovo je drugi koncert 2Cellosa u Mostaru, koji će odsjesti u ekskluzivnom, nedavno otvorenom hotelu s pet zvjezdica – hotelu Mepas.

Osim publike, organizatori bilježe i veliko zanimanje medija koji će pratiti ovaj koncert, a stižu iz cijele BiH i juga Hrvatske.

Lukino i Stjepanovo druženje s medijima (press konferencija) zakazano je na dan koncerta (četvrtak) u 16 sati u konferencijskoj dvorani hotela Mepas.

 

 

Najavljujemo predstavu “Nemamo ono što smo voljeli”

NEMAMO ONO ŠTO SMO VOLJELI

U sklopu bogatog programa ovogodišnjeg Posuškog lita, Udruga Apollo (Vijeće mladih općine Posušje) predstavit će se predstavom “Nemamo ono što smo voljeli”. Premijera je zakazana za utorak, 12. kolovoza u 20 sati i 30 minuta u kinodvorani u Posušju. Ulaz je slobodan, s tim da će biti prikupljana sredstva za izgradnju kuće obitelji Petričušić iz Zagorja. Dobna granica je 15+.

Autor Jozo Kolobarić i ove godine napisao je intrigantan tekst u kojem će duhovito, ali i s dozom skepse progovoriti o našem društvu, njegovim građanima i načinu života. Mjesto radnje komada neimenovani je grad, a radnju pokreće obiteljska drama isprepletena i temama poput časti, novca i politike. Poslušajte naš razgovor s Jozom Kolobarićem, Matom Lončarem i Ivanom Ramljakom.

Scenarij i režija: Jozo Kolobarić

Dramski ansambl:
Antonela Bakula
Mario Čamber
Anka Galić
Tomislav Jukić
Branimir Kevilj
Ivan Lončar
Mate Lončar
Ivan Penava
Ivan Ramljak

Suradnici: Marija Barišić i Marko Petric