Monthly Archives: veljača 2014

Koncert Dubioze kolektiv u Mostaru prolongiran za 1. lipanj

dubiozaaaaaaaaaaa

Zbog velikog zanimanja publike za koncert Dubioze kolektiv u Mostaru, koji se trebao održati 2. ožujka u dvorani Bijeli Brijeg, organizatori su odlučili isti prolongirati za 1. lipnja i preseliti na veću, ljetnu pozornicu – SC Kantarevac.

“Uvijek radimo s, publici, vrlo atraktivnim imenima, što se pokazalo i kod izbora Dubioze Kolektiv. Kako bi što više fanova imalo priliku uživati u njihovom koncertu, odlučili smo pričekati malo toplije dane i koncert preseliti na otvorenu pozornicu”, kazali su iz agencije PRimera, naglasivši kako će do sada kupljene ulaznice vrijediti i za koncert koji će se održati 1. lipnja.

“Naravno, vrijede sve ulaznice kupljene na ovlaštenim prodajnim mjestima – info pultu Mepas Malla ili online na kupikartu.ba, a pretprodaja se nastavlja i dalje po istoj cijeni, 13 KM. Osim na info pultu Mepas Malla, omogućili smo kupovinu ulaznica i na novim prodajnim mjestima u Mostaru – Forest lounge baru i Spago pubu. Naravno, online prodaja je moguća i dalje”, pojasnili su organizatori te dodali da, ukoliko ima onih koji su kupili ulaznice, a ne mogu doći na koncert 1. lipnja, povrat novca, uz predočenje ulaznice, mogu izvršiti na prodajnom mjestu na kojem su iste i kupili.

 

Imotski fotografi Goran Jović i Vedran Vidak na Radio Plusu ispričali još jednu afričku priču

gora, vedran i koze

Nećemo prepričavati razgovor. Samo kliknite i poslušajte. Sve je tu – od omogućavanja ženidbe njihovom siromašnom vodiču s prošlogodišnjeg putovanja u Afriku do zanimljivih, ponekad i jezivih, trenutaka s plemenom Mursi. U društvu njih dvojice, na spomenutom putovanju, bio je i Zoran Marinović koji je radio dokumentarac. Iznimno zanimljivi sugovornici, pa preporučamo da poslušate.

Ante Cash za Radio Plus

ante cash 2

Novi album Ante Casha pod nazivom “Zloćko, a ne zločinac” izaći će u svibnju ili lipnju. Najavni singl tog albuma “Danke Deutschland” zabilježio je veliki uspjeh, kao i spot za isti s preko 50. 000 pregleda na You tubeu. Podsjećamo da je ovaj singl broj jedan i na domaćoj top listi Radio Plusa. Svoje video izdanje ima i drugi singl “Cigla je stigla”, koji također osvaja etere brojnih radijskih postaja. Već 1. ožujka bit će “lansiran” novi singl. Poslušajte razgovor s Antom kao i aktualni singl, spomenutu stvar “Cigla je stigla”.

Danas nastavljena ekološka akcija “Jer te se tiče”

JER TE SE TIČE 2

Danas je ponovnim čišćenjem jednog od lokaliteta u Batinu (u prvom ciklusu akcije bio je u potpunosti očišćen!!!) započeo drugi po redu ciklus ekološke akcije “Jer te se tiče” koju organiziraju Vijeće mladih općine Posušje i Udruga Apollo. O tome smo prije same akcije razgovarali s Jozom Kolobarićem i Tomislavom Jukićem.

Na fotografiji je detalj s prošle akcije u Batinu.

Počela prodaja ulaznica za koncert Dubioze kolektiv u Mostaru

dubioza kolektiv

U gustom koncertnom rasporedu Dubioze kolektiv 2. ožujak rezerviran je za Mostar.

U sportsku dvoranu Bijeli Brijeg najveća live regionalna atrakcija stiže iz Splita, gdje će održati veliki koncert u Spaladium areni.

Sudeći prema prvim reakcijama i velikom interesu za njihov koncert u Mostaru, dvorana na Bijelom Brijegu bit će tijesna za sve koji će htjeti uživati u live nastupu, po mnogima, koncertno najjačeg benda regije.

“Ulaznice puštamo u pretprodaju već danas po jedinstvenj cijeni od 13, 00 KM za parter i tribine, a mogu se kupiti na info pultu Mepas malla u Mostaru. Budući da imamo dosta poziva iz Bosne i juga Hrvatske, pustili smo i online prodaju ulaznica preko kupikartu.ba”, kazali su organizatori iz agencije PRimera.

Dakle, “Apsurdistan “ konačno stiže i u Mostar, nakon što je doslovno zapalio cijelu regiju. Rijetko kada smo svjedočili tako jedinstvenoj ocjeni kritike, koja ga nagrađuje najvišim ocjenama i već sada proglašava albumom godine.

Slaven Raguž za Radio Plus: HNS je budućnost!

slaven raguž

Predsjednik GO HDZ – a 1990 Mostar Slaven Raguž bio nam je gost u današnjem izdanju emisije Potpuno izravno. Razgovarali smo, pored ostalog, o stanju u stranci, o Mostaru, o prekidu Sporazuma s HDZ – om BiH, o ustavnim promjenama te o načinu rješavanja hrvatskog nacionalnog pitanja u BiH. Zanimljiv razgovor s još zanimljivijim sugovornikom poslušajte ovdje.