Monthly Archives: studeni 2012

Razgovor ugodni s Antom Cashom (Zebrax)

Zebrax_omot

S Antom Cashom, članom benda Zebrax i autorom svih njihovih pjesama razgovarali smo o albumu prvijencu koji nosi naziv Nemamo vremena za žurbu, o njegovim vezama s Mostarom (Mostarska), o snimanju novog spota za singl Sretna nova 1984, o urbanim seljačinama 🙂 itd. Na kraju razgovora poslušajte i singl Njoj je Bog dao ljepotu. Na albumu je bend ostvario suradnje s Arsenom Dedićem (Tamo da putujem), Postolar Tripperom (Redar Željko) i Marijom Knezovićem iz Zostera (naslovna Nemamo vremena za žurbu). Ma, najbolje da poslušate.

O dojmovima s dočeka generala Gotovine i Markača te s obilježavanja 21. obljetnice pada Grada Vukovara za Radio Plus govori Josip Klemm

Mladen Markac u Vukovaru

Razgovor s predsjednikom Udruge specijalne policije MUP – a RH poslušajte ovdje.

Pred dolazak generala Gotovine i Markača, izravno za Radio Plus s aerodroma Pleso, pukovnik Josip Duspara

Ante Gotovina, left, and Mladen Markac

Poslušajte.

Josip Klemm za Radio Plus

mimohod_za_generale_i_branitelje_01

Predstavnici braniteljskih udruga pozvali su sve građane da im se pridruže na skupu potpore hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču večeras u 19 sati u zagrebačkoj katedrali na misi i bdijenju te na dan izricanja drugostupanjske presude u petak, 16. studenog (sutra) na glavnom zagrebačkom trgu od osam sati ujutro. Poslušajte razgovor s Josipom Klemmom, predsjednikom Udruge specijalne policije koja je organizator spomenutih događanja. Inače, skupovi potpore bit će održani diljem Hrvatske i Hercegovine.

Nakon šest mjeseci provedenih u Africi – Dražana Perković u eteru Radio Plusa

DRAZANA

Tomislavgradska humanitarna udruga “Kap ljubavi” 1. studenog obilježila je 13 godina postojanja i rada. Ovi nesebični ljudi, među kojima većinom mladi, početkom godine u afričku neizvjesnost ispratili su tajnicu Udruge Dražanu Perković. Ona je šest mjeseci pomagala štićenicima Maloga doma u mjestu Subukia u Keniji. U nastavku poslušajte razgovor s Dražanom.